Baca PERLAHAN dan FAHAMI betul2..

*Kerja ini sangat mudah..*
Kita boleh buat kerja ni hanya dengan menggunakan Facebook dan Whatsapp..

Objektif utama pekerjaan online ini adalah untuk memberi anda pendapatan sebanyak 3,4,5 angka supaya anda dapat beli apa yang anda inginkan dan menjalani kehidupan seperti yang anda mahu..

Anda pasti takut nak cari orang sana sini, nak buat sales atau leceh nak promote dekat kawan2 kan? Kerja macam tu pasti anda tak suka kan? Saya pon sama dengan anda.. Saya akan ajar anda cara senang dapatkan 4 angka pendapatan tanpa perlu cari orang..

Company kami ialah TONE EXCEL gabungan bersama Company Gergasi seperti :

CELCOM,
TUNE TALK,
AIR ASIA,
TONE GROUP,
TUNE HOTEL..

Produk kami ialah Simkad Tone Excel..

Anda fahami dulu
Komisyen kami :

Pertama : Direct Sponsor Komisyen..
Setiap customer buat permohonan untuk sertai anda.. Anda akan untung RM25..
**Setiap bulan purata ada 50 orang mohon daripada saya.. Dengan ini je, anda dah boleh buat untung RM1250++..

Kedua : Komisyen Topup..
Dibankinkan ke dalam akaun bank anda sebelum 21hb (Pendapatan bulanan yang tetap)
Customer yang sertai bisnes ini akan dapat 1 simkad free..

Mereka tak payah cari anda untuk topup..
Tak kesah di mana..
Tak kesah bila..
Tak kesah berapa..
Tak kesah bagaimana..

Anda tidur pun bila mereka topup, duit komisyen akan masuk berturut-turut ke dalam akaun bank anda dan anda boleh keluarkan duit tu utk berbelanja..

Sekiranya bulanan komisyen anda ada RM1000, anda akan dapat RM1000 tiap2 bulan tanpa buat apa2 lagi..

Sekiranya bulanan komisyen anda ada RM6000, anda akan dapat RM6000 tiap2 bulan tanpa buat apa2 lagi..

Sekiranya bulanan komisyen anda ada RM14000, anda akan dapat RM14000 tiap2 bulan tanpa buat apa2 lagi..

Kerja satu kali hanya memperkenalkan simkad ni secara online je, 5, 10, 20, 30 tahun mereka guna simkad tu, itulah pasif income anda selama 5, 10, 20, 30 tahun..

Komisyen yang banyak ini boleh diwarisi kepada suami/isteri, anak dan keluarga anda supaya mereka dapat income hanya duduk di rumah..

bit.ly/MYROBOT

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *