1. Barang cni ada untung runcit. Contoh anda beli minyak panas cni harga rm8.00 anda jual rm10 anda dah untung rm2.00.

2. Jika anda ahli cni. setiap barangan yang anda beli dengan cni anda akan dibayar komisen sehingga 10%. Dengan syarat anda kena belanja 100 pv. Contoh anda beli 100 pvx10% anda dah ada rm10.00.

3. Jika ada nak jadi ahli cni dan mereka daftar dengan anda secara off line atau online anda akan dapat rm20.00. Dan akan dapat lagi rm5.00 setiap ahli yg join dengan anda daftar ahli baru.

Berapa rm nak jadi ahli? Sebenarnya nak jadi ahli cni free je.. tiada yuran pun. Anda hanya perlu beli barang rm50 dah layak untuk jadi ahli.

Macam mana nak daftar ? Ada dua cara

1. Cara online terus ke link rasmi cni klik www.cni.my/976745/o2o
2. Anda boleh je terus ke cawangan cni di seluruh malaysia dan bawa rm50 beli barang cni dan bagitahu kat penjual kata nak jadi ahli. penaja guna nombor ahli 976745 atas nama Mohd Amri bin Mohamad Nor.

Nak tahu cawangan cni klik link https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1909914655762296&id=314186652001779

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *