Menurut statistik dari penyelidikan Ph.D John Forman, 99.6% trader forex  di seluruh dunia GAGAL untuk mempertahankan keuntungan mereka lebih dari 3 bulan. Lebih teruk kebanyakkan dari mereka kehilangan modal. Ini adalah fakta bukan auta. Hanya 0.4% sahaja yang berjaya dan konsisten. Bermakna dalam 100 orang trader, hanya 4 orang sahaja yang berjaya dan konsisten dalam bidang ini.

Tetapi…

Zaman sekarang untuk berjaya dan konsisten dalam forex sudah tidak sukar lagi. Kita tak perlu berhabis ribuan ringgit, ribuan jam untuk belajar. Caranya adalah dengan join COPYTRADE sahaja.

Copytrade adalah satu kaedah untuk menjana pendapatan melalui forex tetapi kita tidak perlu pun membuat sebarang trading. Kita cuma hubungkan sahaja akaun trading kita, dengan akaun trading trader2 yang sudah berjaya dan konsisten. Apabila mereka buat trading pada akaun mereka, akaun kita akan ‘copy’ akaun mereka secara automatik. Kita tak perlu buat apa2. Kerja kita hanya semak setiap hari berapa keuntungan yang sudah dijana. Cukup bulan withdraw ke akaun bank. Mudah bukan?

Tetapi saya pelik. Bila saya ajak rakan-rakan join copytrade, ramai yang EGO. Mereka kata nak trade sendiri. Mungkin sebab nak berbangga dengan kawan-kawan apabila digelar ‘Forex Trader’. Mungkin juga mereka rasa mereka tergolong dari golongan 0.4% yang berjaya tu. Lepas tu tak sampai setahun dah Margin Call (Modal hangus).

Kini saya jumpa pakar forex treder sangat konsisten Master Zhang Pengurus Dana di ranking pertama dalam senarai pengurus dana terbaik eMAM Copytrading dengan dana follower terkumpul melebihi $2 Juta 

Nak tengok dia punya treder klik Master Zhang wow setiap bulan selama 3 tahun lebih tak penah lost….nak tahu lebih boleh wasap 01135033055

Please follow and like us:

Leave a Reply