Boleh meningkatkan tahap testosteron dan meningkatkan kesuburan lelaki

Potensi Tongkat Ali untuk meningkatkan testosteron pada lelaki dengan tahap hormon seks utama yang rendah ini telah diketahui dan didokumentasikan dengan baik.

Testosteron yang rendah boleh terjadi akibat penuaan, kemoterapi, rawatan radiasi, ubat-ubatan, kecederaan atau jangkitan buah zakar, dan lain-lain.

Kesan tahap testosteron yang tidak mencukupi termasuk libido rendah, disfungsi ereksi, dan dalam sesetengah kes, ketidaksuburan.

Oleh kerana sebatian dalam Tongkat Ali boleh meningkatkan testosteron yang rendah, ia dapat merawat masalah ini.

Kajian selama 1 bulan dalam 76 lelaki yang lebih tua dengan testosteron rendah mendapati bahawa mengambil 200mg ekstrak Tongkat Ali setiap hari secara signifikan meningkatkan tahap hormon ini kepada nilai normal pada lebih daripada 90% peserta.

Tambahan lagi, kajian dalam kedua-dua haiwan dan manusia menunjukkan bahawa mengambil Tongkat Ali boleh meningkatkan rangsangan seksual dan boleh memperbaiki disfungsi ereksi pada lelaki.

Akhir sekali, Tongkat Ali boleh meningkatkan motiliti dan kepekatan sperma, meningkatkan kesuburan lelaki.

Maklumat Produk

Kapsul Tongkat Ali diperbuat daripada akar Tongkat Ali yang berkualiti tinggi, diperolehi daripada kawasan tanah tinggi yang bebas pencemaran. Produk ini diproses oleh kilang yang diiktiraf bertaraf GMP menggunakan teknik beku kering, dan dinyahjangkit dengan sinar gamma bagi memelihara bahan aktif produk ini. Kesan rangsangan Tongkat Ali boleh dilihat daripada peningkatan tahap hormon testosteron selepas pengambilan ekstrak Tongkat Ali.

Saiz pembungkusan : 60 kapsul x 300mg

Berminat

wasap : 017 668 9897 abang Am

atau

Beli sendiri dengan harga ahli, guna nombor ahli [ 976745 ] atas mohd amri, anda boleh pergi sendiri ke cawangan CNI di seluruh negara rujuk cawangan CNI berdekatan dengan anda.

klik sini  

berminat jadi ahli klik link ini www.cni.my

Please follow and like us:

Leave a Reply