Maklumat Produk : Nikmati Air Teraktif Panas atau Sejuk Di Hujung Jari Anda

Sistem WaterLife 5Tech adalah model terbaru sistem penapisan siri WaterLife dari CNI yang diperkasakan dengan lima tahap penapisan dan pengaktifan air. Kini, anda bukan sahaja dapat menikmati air tapisan teraktif berkualiti yang mengekalkan unsur-unsur surih yang berzat untuk mengaktifkan sel-sel dan meningkatkan kesihatan badan, malah anda dapat menikmati air teraktif panas atau sejuk bila-bila masa, di hujung jari anda.

Ciri-Ciri Istimewa

  • Tangki kedap udara Pengedap khas digunakan pada tangki untuk menghalang pencemaran sekunder yang mungkin disebabkan oleh habuk, semut, atau bendasing lain.
  • Pemancur air panas dengan ciri keselamatan Dilengkapkan dengan alat keselamatan untuk menghalang lecuhan akibat terkena air panas.
  • Menghalang pemanasan melampau Dilengkapkan dengan termostat pemutus litar untuk menghalang pemanasan melampau terhadap sistem.
  • Operasi ringkas dengan pemancur berasingan Air panas dan sejuk boleh dinikmati segera, bila-bila masa dengan menekan pemancur berasingan yang tersedia.
  • Sistem antibakteria termaju Sanitasi dipertingkatkan dengan penggunaan penapis karbosil bercampur perak nano, dan zink bagi melindungi air daripada bakteria serta pencemaran sekunder.
  • Tangki air panas Tangki keluli tahan karat dengan kapasiti pendidihan sehingga ±85°C.
  • Tangki pendingin mampat Senyap, andal, dan mampu mendingin air sehingga suhu ± 10°C.

wasap : 017 668 9897 abang Am

atau

beli sendiri dengan harga ahli, guna nombor ahli [ 976745 ] atas mohd amri, anda boleh pergi sendiri ke cawangan CNI di seluruh negara rujuk cawangan CNI berdekatan dengan anda.

klik sini  

berminat jadi ahli klik link ini www.cni.my

Please follow and like us:

Leave a Reply